14. 10. 2016

PODZIMNÍ SOUTĚŽ S FUNKY DOG

Ahoj, čtenáři!

V jednom z mých předchozích článků jsem se rozepsala o motýlkách pro pejsky, které pomáhají. Ve spolupráci s milou Katkou jsme se domluvily, že uspořádáme soutěž pro vás a vaše mazlíčky. Díky tomu, že se zapojíte, můžete udělat radost i jiným pejskům, kteří neměli to štěstí a bohužel tráví svůj život v útulcích.

Kdo nebo co je Funky Dog Bow Ties?
Jak jsem již zmiňovala v předchozím článku, psí motýlky vyrábí Katka za účelem vyparádit vašeho mazlíčka a pomáhat pejskům, kteří to potřebují. Třicet procent z prodeje jde totiž na útulky, dočasné péče a jiné neziskové organizace a nadace, které pomáhají opuštěným zvířátkům. Společně jsme se dohodly na uspořádání podzimní soutěže, protože motýlek sluší každému a může být i krásným vánočním dárkem pro vašeho čtyřnohého kamaráda. Motýlci se dají na obojek připnout jednoduše pomocí suchého zipu a sluší všem čtyřnohým mazlíkům!

Jaká jsou pravidla?
Podmínkou je sledovat Funky Dog Bow Ties na facebooku a instagramu, aby vám neutekly žádné novinky (předpokládám, že se vám motýlky líbí, když o ně chcete soutěžit? :)), na jednotlivé profily se dostanete po kliknutí na dvě ikonky níže.

Další úkol je zveřejnit na instagramu fotku vašeho mazlíčka s hashtagem #CHCIMOTYLKA (pozor - váš profil musí být veřejný, aby byla dostupná i pro mě a pro Katku:))
K fotce přidejte odkaz na motýlka nebo jeho název, který se vám nejvíc líbí a velikost, ve které ho chcete pro vašeho mazlíka vyhrát.


Co vám účast v soutěži přinese a co můžete vyhrát?
Každý, kdo se zúčastní, obdrží do direct messages na instagramu slevový kód v hodnotě 5 % na nákup na stránkách www.funkydogbowties.com.

Pokud slevový kód využijete, penízky z nákupu půjdou na mnou vybranou organizaci nebo pejska, který potřebuje pomoc.
Na konci vylosujeme tři zúčastněné, kteří získají motýlka, kterého uvedli u soutěžní fotky :)


Tak vzhůru do toho! Přihlašovat se můžete do úterka 15. 11. 2016 a v tentýž týden vyhlásíme s Katkou tři vítěze. 
• S Flokim přejeme HODNĚ ŠTĚSTÍ! •


2 komentáře:

  1. A kde máme sledovat to vyhodnocení?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sdílela jsem ho na fb Ježkových vočí :) a každému psala do DM na instagramu. Facebook Ježkových vočí najdeš tady v menu vpravo :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!