13. 3. 2020

REKAPITULACE VÁNOČNÍ SBÍRKY 2019

Tak jsem se konečně dokopala ke kompletaci sbírky z Vánoc. Jsem vostuda, já vím, mám k tomu ale docela dost pádných důvodů, proč se to událo až nyní, a hlavně pomoci pro útulky není nikdy dost v jakékoliv roční době.

Letos se sbírka nesla spíš v duchu granulí, máme tu přes 63 kilo kvalitního prémiového a superprémiového krmení. V práci mám ještě několik krabic, hlavně s hračkami a dekami, ale tam se teď nejspíš do konce března kvůli doporučenému home office nedostanu. 

Vodítek, obojků, kšírů a oblečků pro psy na zimu se vysbíralo jen pár, což ovšem nevadí, to zas takové nedostatkové zboží není. Přibylo několik misek, balení pamlsků, hraček, víček na konzervy, hřebenů, pytlíků na exkrementy a obrovskou radost mám z několika balení repelentů a čističů, které jsou pro zdravý a správný chod útulků a dočasek fakt důležité. Já jsem přispěla krom spousty dalších věcí i velkou chladící podložkou, na kterou se můj pes sice nevejde, ale několika menším udělá v letních dnech radost. Do sbírky přistály taky dvě balení podložek pro štěňata, nějakých super vymakaných, tak jsem na ně zvědavá; těch taky není nikdy dost. A v neposlední řadě spoustu, spoustu, spoustu dek a jiných textilií vhodných pro pejsky

Konečná čísla všeho, co se vysbíralo, nemám – právě kvůli tomu, že jsem musela narychlo do práce, setřídit vysbírané materiály ještě tam.

Nakonec jsem se rozhodla udělat radost paní Plaňanské a jejím dočaskám. Původně jsem měla v plánu rozdělit všechno do této dočasky a do útulku Dášenka v Jablonci, ale odtamtud mi nikdo neodpovídal na e-maily. Tak jsem všechny krabice odvezla paní Plaňanské. Celkem to bylo několik menších krabic a dvě 57kilové. V práci jsem ještě vytřídila hromadu dek a povlečení, které mi přivezli moji milí kolegové ♥

Obrovský díky všem, kdo se zúčastnil. Jste super a já jsem jako každý rok dojatá tím, kolik z vás má dobrý srdíčko a pomáhá těm, kteří to potřebují. 



↑ Připraveno k odeslání a odvezení :)

↑ Prvních několik krabic plných krmení a ostatních věcí na svém místě

↑ Já v práci s pomocníkem třídíme všecky věci od mých kolegů

↑ Všechno už na svém místě u paní Plaňanské ;)

1 komentář:

Děkuji za každý komentář!