17. 10. 2018

KORÁLKOVÉ OBOJKY | koralkoveobojky.cz

Ahoj!
Připravila jsem si pro Vás další recenzní článek, a tentokrát bych ráda zmínila, že se nejedná o spolupráci. Korálkový obojek jsem vyhrála v soutěži na instagramu a rozhodla se je tak trochu zpropagovat, protože se mi nápad korálkových obojků líbí a zaslouží si pozornost. 😊


Nápad korálkových obojků vznikl v roce 2015 a nyní se začaly obojky vyrábět i pro naše pejsky a kočičky. Výrobci těchto roztomilých produktů jsou malá rodinná firma, a ačkoliv se korálky můžou zdát jako křehké a použitelné maximálně tak na fotky, ráda bych Vás vyvedla z omylu - můj pejsek má 45 kilo a v klidu ho na něm mohu venčit. 

Korálky jsou barvené nezávadnými barvami, jsou voděodolné a určené ke každodennímu použití. Psovi nijak neskřípají srst, protože jsou nasazené a upevněné těsně u sebe a zakončené jako klasický polostahovací obojek. Kombinace barev a délka obojku je jen a jen na Vás, ovšem na jejich stránkách čeká už připravená škála různých barev a předpřipravených kombinací, a pro menší pejsky jsou dřevěné korálky také velikostně přizpůsobeny. Každý jeden korálek na obojku je ručně malovaný, a proto je každý kousek originální. 😊 Obojky jsou vhodné taky pro kočičky, které nemají polostahovací zakončení, ale magnetické, takže nehrozí, že by si číča ublížila.

Já jsem Flokimu vybrala tento do modra zbarvený z nabídky, který je složený z kombinace dvou odstínů modré a jedné bílo/slonovinové barvy. Rozměry krku a hlavy jsem Flokimu změřila přesně podle návodu na jejich webových stránkách a sedí mu perfektně. Na zadní stranu, tudíž tam, kde je kovové ukončení obojku, jsem mu i bez problému připnula placičku se jménem a telefonním číslem, kterou mám doma. Párkrát jsem ho měla i na vodítku na tomto obojku a přesně jak autoři korálků hlásají, Flokimu netahal ani netrhal srst, pevně držel, i když se do něj můj hafan pořádně opřel a ani neutrpěl žádné škrábance, což svědčí o kvalitě barev a dřevěných korálků.

Podívejte se na webové stránky a rozhodně i na instagram, který se hemží barevnými kuličkami a spokojenými zákazníky. Na instagramu probíhají různé soutěže a akce, naposledy proběhlo poštovné zdarma na den zvířat a rozhodně to nebylo poslední zpříjemnění nákupu nebo soutěž 😊. Pokud @koralkoveobojky označíte na fotce na instagramu, rádi Vaší fotku sdílí mezi ostatní fanoušky těchhle unikátních a originálních psích doplňků.


Tak se mrkněte a vybírejte, případně skládejte vlastní krásné barevné kombinace 😊


3 komentáře:

  1. Já teda v tomhle ohledu volím spíš praktičnost. Nedovedu si představit, že bych nasadil psovi toho, a ten by začal tahat. Podle mě by to dlouho nevydrželo. Proto raději kupuji kvalitní obojky na e-shopu https://www.svetmazlika.cz/. Teda kupuji... Prakticky jsem tam koupil zatím dva a stále mi drží, takže není potřeba kupovat něco každého půl roku. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak to je fakt roztomilé. Jako je fajn, když někdo dělá takové věci. To je vidět, že je to pro něj taková hra a že se tím baví. Musím teda říct, že co mám pejska, tak potkávám samé takové lidi. Ne nadarmo se říká, že kdo má rád zvířata, má rád také lidi. :-) A já doufám, že si totéž o mě říkají i moji známí a kolegové. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Takovéto originální hračky pro pejsky, které rozvíjejí svou zábavu a inteligenci. Tyto kreativní hračky nejen baví, ale také stimulují mysl vašeho pejska. Každý okamžik hraní se stane dobrodružstvím. Pro majitele, kteří chtějí svým psům více než jen zábavu, jsou tyto skvělé hračky volbou. Dejte svému chlupatému kamarádovi nezapomenutelné zážitky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!