10. 2. 2018

CHARITATIVNÍ OBCHŮDEK NADAČNÍHO FONDU PSÍ NADĚJE | www.psinadeje.cz

Znáte Pes Web? Ten, na kterém se plní misky, jak mám tady v menu napravo odkaz? 

Na Pesweb chodím denně - jak kvůli plnění misek, tak se tam ráda dozvím o nových akcích, které se v okolí pořádají, a také projíždím seznam pejsků, kteří jsou k adopci. Taky jsem si vybrala na Peswebu Flokiho, pamatujete? Vybírala jsem dle Peswebu také organizace, kterým jsem se rozhodla následně pomoci a navázala jsem s nimi spolupráci při probíhajících Vánočních materiálních sbírkách (odkaz na sumarizaci z loňské najdete zde). Zkrátka je Pesweb jedním ze stránek, které navštěvuji nejčastěji. No a já měla zrovna to štěstí, že se mi ozvala milá Lucka, která Pesweb spravuje.



Ozvala se mi s prosbou o povolení ke sdílení mého článku právě na Pesweb. Nejdřív jsem měla zájem sdílet svůj článek o záchraně bezuché italské slečinky na Pesweb já, ale nakonec se zveřejnění onoho článku naštěstí nekonalo, a vlastně jsem i ráda, protože se mi díky situacím, které se za poslední dobu v mém životě udály, na výlet do Říma pro štěňátko malinko změnil pohled. Ale o tom jindy, nebo třeba ne. Domluvily jsme se na zveřejnění článku o Zero Waste, a o pár dní později mi přišel další mail s prosbou o povolení ke zveřejnění Cestovatelského článku a já byla v sedmém nebi! Někdo má konečně zájem o to, sdílet můj článek, a ještě k tomu ne jeden, ale rovnou dva, a na Pesweb, jo, na ten Pesweb! Když jsem si přečetla ten mail od Lucky, byla jsem fakt nadšená. Dokonce se mi na popud toho článku ozvala i Kája z Psího magazínu.

Ale teď k věci, proč píšu o psím webu a v nadpisu mám zmíněný nadační fond Psí Naděje? Jednoduše, protože se Lucka mimo Pesweb stará i o chod charitativního obchůdku, který je součástí právě nadačního fondu Psí Naděje. 

Co je NF Psí Naděje?



"Chceme psům vrátit lásku, kterou nám lidem dávají. A chceme se jim omluvit za to, jak se k nim někteří z nás chovají" 


tak zní motto, které najdete na stránkách fondu. NF Psí Naděje vznikl v roce 2011 a jako většina neziskovek se snaží o dobrou věc. O to, pomoct bezprizorným pejskům, najít jim domovy a zajistit dostatečnou veterinární péči. K tomu všemu si založili i obchůdek, kde hned na úvodní straně (zde) najdete sympatickou informaci, že veškerý zisk, tj. minimálně 33 % z nákupu jde přímo na pejsky. Okamžitě mě oslovily řetízky a náramky, které v obchůdku mají, a tak jsem udělala sobě, pejskům i jedné mojí kolegyni radost a nakoupila pár drobností. 

Okamžitě jsem se zamilovala do řetízku s nápisem „Who rescued who“, s pacičkou a vyrytými kostičkami. Má netradiční tvar kroužku, nápis, se kterým se ztotožňuju, protože to, jestli můj pes zachránil z útulku mě nebo já jeho, to je otázka, která mi nedá spát 😊. Dalšími zajímavými kousky je například set řetízku a přívěsku na psí obojek se srdíčkem a nápisem BFF, který by se mi s Flokim taky moc líbil, ale spíš bych ho doporučila pro nějakou psí slečinku. No a řetízek „Dog hair completes the outfit“ bude asi dalším z produktů, kterým sobě a Psí Naději udělám radost 😀. Dalšími produkty v košíku byly dva stejné kamínkové náramky se srdíčkem a pacičkou, protože jsem o takovém už dlouho snila, a co je víc, než najít svůj vysněný produkt a ještě tím pomoct opuštěným pejskům? Bohužel jsem je již v eshopu nenašla, ale nepochybuji o tom, že je brzy doplní. Moje oblíbená kolegyňka má snad miliardu těchto korálkových kamínkových náramků a taky zbožňuje pejsky, tak jsem jí udělala radost a vzala jeden i pro ni. Jsou moc hezké, co říkáte?


Balíček jsem si jela vyzvednout osobně, po komplikované domluvě s Luckou přes maily

(komplikované proto, že já všechno, co můžu, akorát zkomplikuju 😀 a Lucka se mnou měla ohromnou trpělivost) a nakonec mi ho předali kluci z Herbivore. Byl moc hezky zabalený a obsahoval i lísteček s krátkými informacemi o nadaci a poděkováním, což je velmi milé a i fialový pytlíček určitě využiju.

V eshopu nemají samozřejmě jen řetízky a náramky, ale i samolepky, zvýrazňovačky, svíčky, náušnice a prstýnky, hrnečky, talíře, hračky pro psy, dekorace a mnoho dalšího, co se určitě ještě chystá. A co pro Vás chystám já? V brzké budoucnosti čekejte nějakou soutěž právě s produkty z tohoto eshopu, které nakoupím, pomůžu pejskům a udělám radost někomu z Vás. Tak pozorně sledujte web a nenechte si nic ujít!

moc a moc děkuji Lucince za pevné nervy, které se mnou má, za zájem o zveřejnění mých článků a za to, že dělá tak úžasné věci ♥. V neposlední řadě chci zmínit, že se nejedná o spolupráci, produkty jsem si koupila sama dle vlastního výběru (kdybych je dostala, rozhodně bych z toho neměla takovou radost, jako právě z toho, že jsem podpořila nadaci) a nikdo po mně nechtěl žádný recenzní článek. 😊. Doufám, že i Vám se produkty líbí a že zabrousíte do eshopu a taky si něco vyberete, ať už sobě, nebo třeba svým blízkým!



2 komentáře:

  1. Gratuluji k zájmu o články! :) Ty kamínkové náramky jsou skvělé, bohužel je už na eshopu nemají :(. Nevíš, jestli ještě budou nebo je to konečná?

    Káča
    https://kacahanova.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo / Ali (: děkuju za komentář, ty kamínkové náramky jsou fakt super. Sice trvalo chvíli, než mi vytrhaly chloupky na ruce a už mě to netahá :D, ale to je takhle asi u víc typů náramků. Doufám, že budou brzy k dispozici, až budu zas v kontaktu s Luci, zeptám se (:
      Měj se fajn!
      Adél

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!